Kalle   0440 683 943

 Kari  0440 683 941

Kuljetusliike  M Lähdesmäki Oy

T

tarjoaa pääsääntöisesti itsepalveluna raskaan kaluston pesulapalvelua. Pesula soveltuu myös muunlaiseen isojen kulkuneuvojen pesuihin. Palvelemme sekä yritys asiakkaita että yksityisiä talouksia Kajaanin ja koko Suomen alueella. 

RASKAAN KALUSTON PESULA

Kuljetusliike Lähdesmäki Oy tarjoaa pääsääntöisesti itsepalveluna tehtävää pesulapalvelua asiakkaillemme. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan, erikseen sovitusti tarjoamaan asiakkaillemme raskaan kaluston pesulapalvelua.

 

Pesulatilat on mitoitettu ja suunniteltu palvelemaan erityisesti raskaan kaluston pesu- ja puhdistustarpeita. Pesulahallin pituus on 30 metriä, joten se soveltuu tilojensa puolesta erinomaisesti raskaan kaluston pesulatilaksi.

 

Pääasiallisesti pesulaa käytetäänkin raskaan kaluston pesu- ja puhdistustilana, mutta tarvittaessa tilaa voidaan käyttää myös muiden isompaa tilaa vaativien kulkupelien pesuun. Sopimuksen mukaan pesulatiloissa voi puhdistaa perinteisen raskaan kaluston lisäksi esimerkiksi pakettiautoja, matkailuautoja ja asuntovaunuja, kuorma-autoja, kaivinkoneita ja muita työkoneita. Pesulatilassa on pesty ja puhdistettu jopa veneitä. Käytännössä tila soveltuu kaikenlaiseen isompaa tilaa vaativien koneiden ja kulkuneuvojen pesuun. Pestä voi lähes kaikkea, mikä tiloihin sisään sopii!

 

Raskaaseen kalustoon ja muihin ajoneuvoihin voi pesutiloissa tehdä pesuja ja desinfiointeja. Niiden hoitaminen on kätevää pesuhallissa ulkopesun yhteydessä. Tiloissa on sisällä tehokkaat suihkut. Suihkujen tehokkuus vaikuttaa merkittävällä tavalla lopulliseen pesutulokseen. Tehokkailla suihkuilla saadaan poistettua paksut ja piintyneet likakerrokset. Koska suihkupesu on pinnoille harjauspesua selvästi hellävaraisempi puhdistusmenetelmä, vähenee myös naarmuvaurioiden riski.

 

Pesuaineina pesulassa on käytössä biologisesti helposti hajoavia ja ympäristöystävällisiä pesuaineita. Pesuaineet ovat pesuteholtaan ja ominaisuuksiltaan erinomaisia. Ne irrottavat tehokkaasti öljyjä, rasvoja, maantiesuolaa sekä pikeä. Käyttämämme pesuaineita ovat muun muassa MegaClean ja WinterClean. 

 

Pesulan käytössä toimimme asiakaskeskeisesti ja joustavasti. Kuljetusliike M Lähdesmäki Oy:ssä ymmärrämme kuljetusalan yritysten ja raskaan kaluston käyttäjien tarpeet sekä aikataulut. Palvelemme asiakkaitamme asiakaslähtöisesti ja asiantuntevasti. Erinomaisen pesutuloksen lisäksi, palvelumme ovat kilpailukykyiset hinnoittelultaan. Ajanvarausta varten saat yhteyden meihin kätevästi yhteydenottolomakkeen täyttämällä tai soittamalla.  

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Meiltä pesulapalvelut raskaan kaluston ajoneuvoille rekoista matkailuautoihin. Myymme myös rengaspainevalvontalaitteistoja raskaalle kalustolle sekä tarjoamme korjaamopalveluita.

Täytä yhteydenottolomake tai soita!