Raskaan kaluston pesula

Pesula soveltuu kaikenlaisten isojen kulkuneuvojen pesuihin.

Raskaan kaluston pesula

Pesulatilat on suunniteltu palvelemaan raskaan kaluston pesu- ja puhdistustarpeita.
Pesulahalli on 30m pitkä ja mitoitettu raskaan kaluston pesutilaksi.

Pesula

Pesut itsepalveluna ja erikseen sovittuna pesupalveluna

Pääasiallisesti pesulaa käytetään raskaan kaluston pesu- ja puhdistustilana, mutta tarvittaessa tilaa voidaan käyttää myös muiden, isompaa tilaa vaativien kulkuneuvojen pesuun. Sopimuksen mukaan pesulatiloissa voi puhdistaa perinteisen raskaan kaluston lisäksi esimerkiksi pakettiautoja, matkailuautoja ja asuntovaunuja, kuorma-autoja, kaivinkoneita ja muita työkoneita. Pesulatilassa on pesty ja puhdistettu jopa veneitä. Tila soveltuu kaikenlaiseen tilaa vaativien koneiden ja kulkuneuvojen pesuun. 

Toimivat pesutilat

Tehokkaat suihkut puhdistamiseen

Raskaaseen kalustoon ja muihin ajoneuvoihin voi pesutiloissa tehdä pesuja ja desinfiointeja. Tiloissa on tehokkaat suihkut, joilla saadaan poistettua paksut ja piintyneet likakerrokset. Suihkupesu on pinnoille hellävaraisempi puhdistusmenetelmä, ja se vähentää myös naarmuvaurioiden riskiä.
Käytössä olevat pesuaineet ovat biohajovia ja ympäristöystävällisiä. Niiden pesuteho on erinomainen. Käyttämiämme pesuaineita ovat muun muassa MegaClean ja WinterClean. 

Pesuaikoja joustavasti

Asiakaslähtöistä palvelua

Pyrimme huolehtimaan pesutilojen käytössä siitä, että asiakkaamme voivat käyttää tiloja mahdollisimman joustavasti. Kuljetusliike M Lähdesmäki Oy:ssä ymmärretään kuljetusalan yritysten ja raskaan kaluston käyttäjien tarpeet ja kiireiset aikataulut.  Palvelemme asiakkaitamme asiakaslähtöisesti ja asiantuntevasti. Erinomaisen pesutuloksen lisäksi, palvelumme ovat kilpailukykyiset hinnoittelultaan. 

Kattavien palveluiden yritys

Ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot