Kalle   0440 683 943

 Kari  0440 683 941

Kuljetusliike M Lähdesmäki Oy

Kuljetusliike M Lähdesmäki Oy:stä saat myös raskaan kaluston rengaspaineen valvontajärjestelmiä. Me myymme, asennamme ja huollamme rengaspainevalvontalaitteita. Palvelemme sekä yritysasiakkaita että yksityisiä talouksia Kajaanin ja koko Suomen alueella. 

RENGASPAINEVALVONTA

 

Kuljetusliike M Lähdesmäki Oy:ltä saat myös raskaan kaluston rengaspainevalvontalaitteistoja. Myymme, asennamme ja huollamme raskaan kaluston rengaspaineen valvontajärjestelmiä.

 

Rengaspainevalvontajärjestelmä toimii niin sanottuna rengaspainevahtina. Rengaspainevahdin tehtävänä on ilmoittaa kuljettajalle rengaspaineiden oikean arvon poikkeavuudet renkaassa. Vahteja on kahdenlaisia. Ne ovat joko aktiivisia tai passiivisia vahteja. Passiivissa rengaspainevalvontajärjestelmissä järjestelmä laskee renkaiden pyörimisnopeudesta rengaspaineen sopivuuden. Jos taas renkaaseen on asennettu paineanturi rengaspaineen tarkkailuun, puhutaan aktiivisesta rengaspainevalvontajärjestelmästä.

 

Rengaspainevalvontajärjestelmä on hyödyllinen

Rengaspaineen ja renkaan lämpötilan valvonta on järkevää ja kannattavaa useista syistä. Kun rengaspaineet ovat oikealla tasolla, renkaat kuluvat tasaisesti. Tästä syystä renkaiden käyttöikää pystytään pidentämään. Optimaalinen rengaspaine myös vaikuttaa ajamisen kustannuksiin, jolloin oikealla rengaspaineella polttoainekustannukset pysyvät järkevällä ja taloudellisella tasolla. Mikäli rengaspaineet muuttuvat tai renkaan lämpötila nousee liikaa, järjestelmä ilmoittaa automaattisesti tilanteen kuljettajalle ja helpottaa näin huomattavasti paineiden valvontaa.

 

Optimaalinen, oikea rengaspaineen taso on lisäksi merkittävä turvallisuustekijä vakauttamalla ajoneuvon ajettavuutta. Rengaspaineella on vaikutusta ajomukavuuteen. Kun paineet ovat oikealla tasolla, syntyy vähemmän renkaista aiheutuvaa melua ja myös ohjattavuus on selkeästi helpompaa ja miellyttävämpää. Rengaspainevalvontajärjestelmän avulla kuljettaja voi lisäksi ennakoida renkaiden ja laakereiden kulumista ja rikkoutumista. 

 

Rengaspainevalvonnalla on niin ikään selkeä, ympäristön kannalta suotuisa merkitys. Kun renkaiden paine on oikealla tasolla, vaikuttaa se ajoneuvon polttoainekulutukseen. Oikealla rengaspaineella polttoainetta siis kuluu vähemmän ja ajamisen päästökuormitus vähenee. Koska renkaat kestävät kulutusta paremmin eikä uusimistarpeita synny yhtä tiuhaan, syntyy myös rengaskumijätettä vähemmän.

 

LANGATON RASKAAN KALUSTON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

 

Ominaisuudet

 Näyttää reaaliajassa rengaspaineet ja lämpötilat.
 Hälyttää paineen laskiessa
 Hälytysraja säädettävissä.
 Hälyttää lämpötilan noustessa liikaa.
 Hälytysraja säädettävissä 25-125 asteeseen.
 Valvoo jopa 38 rengasta.

 Uusi sensorimalli, jonka pariston kesto 3-4 vuotta. 

 

Hyödyt 

 Laakeri- ja jarruviat paljastuvat kuljettajalle ajoissa. 
 Vajaat renkaat paljastuvat ajoissa. Väärä rengaspaine kuluttaa rengasta ja polttoainetta.
 Mahdollisuus estää kuumenemisesta johtuvat palot.

 

Myynti ja huolto

Kuljetusliike M Lähdesmäki Oy

 

  Kalle Lähdesmäki 0440683943

 

   Kari Lähdesmäki 0440683941

 

 Ota yhteyttä

Meiltä pesulapalvelut raskaan kaluston ajoneuvoille rekoista matkailuautoihin. Myymme, asennamme ja huollamme myös rengaspainevalvontalaitteistoja raskaalle kalustolle ja tarjoamme korjaamopalveluita. Raskaan kaluston rengasapua voi kysyä tarvittaessa, myös työajan ulkopuolella ja viikonloppuisin

Täytä yhteydenottolomake tai soita!